- 2014. augusztus 5., kedd

'The Lake' - medál és gyűrű

Balla Viktória © 2014
Zamárdiban a körömlakk tanfolyamon nem csak a tanítványaim alkottak, hanem szabad perceimben nekem is sikerült összehoznom pár új ékszert. Elsőnek őt mutatnám meg.

Mivel nem voltunk biztosak benne, hogy mindenki hoz magával lakkot, így a beszereztünk párat a közeli Rossmann-ban. Tegye fel a kezét, aki vásárolt már főnöki utasításra munkaidőben körömlakkokat! :-)

Ehhez a medálhoz (és a már később készült gyűrűhöz) kizárólag ezeket a lakkokat használtam: egy nagy szivárványos csillámost, egy apró,  mélykék csillámokkal telit, és egy egyszínű sötétkéket. (Essence mindegyik.)

A színes csillámos lakkról nekem egy kis tó felszínén úszó levelek és virágszirmok jutottak eszembe, az apró, kék csillámról pedig a békalencse. (Tudom, tudom, az zöld.) Így aztán valami olyasmit szerettem volna készíteni, amiről másnak is egy apró, eldugott kis tavacska jut eszébe, ami az erdő mélyén, egy kis tisztáson bújik meg, és elborítja a sok virágszirom és a még ősszel ráhullott színes falevél. Nomeg a kék békalencse. :-)

Nem tudom, mennyire jött át, mert egyesek szerint olyan, mint egy bolygó az űrből nézve, mások szerint meg az opálra hasonlít. 









Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Minden észrevételt és értelmesen megfogalmazott kritikát szívesen olvasok. A hozzászólásokat ellenben moderálom, szóval spammelni nem érdemes. ;-)