- 2014. augusztus 3., vasárnap

'Dragonslayer' - medál

Balla Viktória © 2014
Nem az én színeim, de megihlettek. :-)

Ha találtok egy gyöngyöt, ami mintha nem illene az összképbe, akkor jól látjátok: éjszakába nyúlóan fűztem, és a lámpafényben az ömlesztett cseh csiszoltból sikerült egy olyat is belefűznöm, ami egy másik árnyalat.

Ettől függetlenül azt hiszem, néha ki kéne lépnem a komfortzónámból és használni olyan színeket is, amiket úgy egyébként soha nem jutna eszembe.

Cseh csiszolt gyöngy, japán kása és neon delica, valamint egy szem szépséges lávakő a közepén. És igen, még mindig brick stitch... 

~*~ 

They're not exactly my colors, but they still managed to inspire me. :-)

If you happen to find a bead that seems a bit out of place, it's because I was making this pendant at night under lamplight, and one stray piece of a different colored Czech firepolished bead managed to slip in under the radar.

Nevertheless, I feel I ought to step out of my comfort zone more often and try using the kind of colors I would normally not reach for. 

Czech firepolished beads, Japanese seed beads and neon colored delicas, and a single beautiful lavastone to top it all off. And yes, still crazy about brick stitch...Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Minden észrevételt és értelmesen megfogalmazott kritikát szívesen olvasok. A hozzászólásokat ellenben moderálom, szóval spammelni nem érdemes. ;-)