- 2014. április 21., hétfő

'Candy Coral' - karkötő és fülbevaló

Balla Viktória © 2014


A szombati beszerző körutamon vettem a korallszínű gyöngyöket, és sikerült pont annyit vásárolnom, hogy kitelt belőle egy karkötő és egy pár fülbevaló.

A karkötő mintája a 2014. áprilisi Bead&Button magazinban található, és bármily hihetetlenül is hangzik, csupán a második Bead&Button minta amit valaha megfűztem. Gyűjtögetem őket szorgosan, csak mindig szembejön velem valami jópofa minta a neten, amit muszáj megfűznöm ott azonnal, és a BB minták kicsit mindig a háttérbe szorulnak emiatt.

Szuper kis karkötő egyébként: egy élmény fűzni (a minta magától értetődő, és gyönyörűen összeáll belőle az ékszer egy óra alatt), és hihetetlenül stramm, strapabíró darab a sok visszaöltésnek köszönhetően. A kari jó nehéz, de én pont így szeretem. Nem az a fajta ékszer, aminek a viselése közben úgy érzem, mintha az első kis fuvallat is képes lenne elszakítani.

Szeretnék majd egy hozzáillő nyakláncot is készíteni, és esélyes, hogy egyszer megfűzöm valami pazar, fémes színösszeállításban is.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Minden észrevételt és értelmesen megfogalmazott kritikát szívesen olvasok. A hozzászólásokat ellenben moderálom, szóval spammelni nem érdemes. ;-)