- 2014. február 9., vasárnap

'Poppyshock' - bross

Balla Viktória © 2014

A mai termés. :-)

Tegnap egy másik fotózási technikát próbáltam ki és örömmel konstatáltam, hogy sokkal jobb, mint az eddigi. Elővettem Apu régi állványát és arra szereltem fel a gépet, így fotózás közben minden statikus és nem remeg be a kép, amikor kattintok. Az eredmény magáért beszél; sokkal jobb minőségű képeket tudok így készíteni.

Ennek örömére ma nekiálltam, hogy befotózzak egy csomó csecsebecsét, a gépem aksija viszont úgy döntött, hogy akkor ő ma végleg megadja magát. Egy töltéssel 10 percet tudok fényképezni, vagy annyit se, mert kb. ennyi idő alatt le is merül. Fizu után jön az új aksi, főleg, hogy két hét múlva irány Olaszország és az Abilmente vásár, de addig is saját magam megnyugtatására készítettem egy kis szatén virág brosst.

Ő az első, de biztosan lesz még, mert pofonegyszerű az elkészítése.

Ha érdekel, ITT egy leírás a sok közül. Érdemes poliészter cérnával összevarrni, mert annak el tudod olvasztani a végét és így sokkal stabilabban el tudod kötni, mintha csak egy egyszerű csomót tennél rá. (Én Madeira Monofil-t és Coats Nylbond bőrvarró cérnát használtam.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Minden észrevételt és értelmesen megfogalmazott kritikát szívesen olvasok. A hozzászólásokat ellenben moderálom, szóval spammelni nem érdemes. ;-)